Varför ha en monter när man kan ha två? Det frågade sig bokförlaget Novellix inför årets bokmässa. Och plötsligt fanns där två montrar märkta Novellix i B-hallen på Bokmässan 2018. Nytt för i år är Novellix novellkiosk där förlagets noveller kommer säljas till hektopris.

– Varje år hör vi besökare säga ”att köpa noveller här är precis som att köpa godis …” så nu blir det just det! Noveller till hektopris, något för alla smaker och precis lika enkelt och roligt som att köpa läsgodis … eller lösgodis menar jag! säger Lena Hammargren, VD och förlagschef på Novellix.

Med över 160 titlar och 20 olika presentaskar som ska exponeras är kiosken även en praktisk lösning, enbart en monter räcker helt enkelt inte för att få plats med alla noveller.

– På Bokmässan vill vi verkligen kunna erbjuda alla titlar till försäljning, för det kan vi sällan göra annars, så nu kör vi dubbelt upp där den ena montern är mer fokuserad på presentaskar och novellkiosken mer på novellsinglar, förklarar Frida Ströberg som är sälj- och marknadsansvarig på Novellix.

Förutom öppningen av novellkiosken kommer Novellix även lansera årets novellkalender på mässans traditionsenliga torsdagsmingel. Det blir lucköppning med fina priser och bjuds på hantverksöl av lokala folkölsbutiken Fölk, som Novellix inlett ett mindre samarbete med. Besöker du Fölks butik under mässdagarna får du nämligen chansen att avnjuta en novell till din öl, den bjuder Novellix på!

Novellix på Bokmässan 2018 – Novellix monter B02:19 Novellkiosken B07:25

T o r s d a g  27/9

Årets novellkalender släpps till försäljning i B02:19 och det firas med lucköppning, vinstutdelning och öl från Fölk.

F r e d a g  2 8 / 9

Novellix stora novelltävling öppnar för bidrag, och förra årets vinnarnovell går att hämta ut gratis i monter B02:19 för skrivinspiration.

L ö r d a g  2 9 / 9

Lördagsgodis-mingel i novellkiosken!

Läs mer, ladda ner pressbilder och köp novellernaNovellix hemsida.

OSA till Facebook-event. 

Följ Novellix på Instagram och Facebook

Läs mer om folkölsbutiken Fölk här.